torsdag den 31. marts 2011

Onsdags glæder

Tak for alle jeres dejlige tilkendegivelser omkring min taknemmeligheds dagbog. Jeg har fået inspiration til listen hos Anna. Og i hendes bøger. Og når jeg får lidt mere tid, skal jeg nok lave et indlæg om andre af hendes vidunderlige forslag, for at få mere 'zen' i ens liv :-)

I går - onsdag - blev jeg glad over følgende:

  • min opvaskemaskine! Ja, godt nok trænger den til at få udskiftet kurvene pga. rust, men den vasker stadig stabilt på 5. år og redder min aften, når jeg med et lettelses suk kan lukke lågen og høre den trylle den kæmpe opvask om til rent service.

  • at høre regnen udenfor i den mørke aften og se dråberne trille ned af ruden - og bare tænke, hvor dejligt det er at sidde på den tørre side.

  • at slippe let over aftensmaden ved at servere opvarmede rester fra fryseren = mere tid til at spille 'hvem er hvem' og 'spejlæg' med den ældste søn og finde 'flunkere' og læse 'min mormors gebis' med den mindste søn


PS. Jeg har besluttet, at fortsætte i hele april måned med de 3 ting - håber ikke det bliver for kedeligt for jer derude ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...