onsdag den 16. marts 2011

Den nye kjolelængde

Jeg er stadig snottet. Det har i den grad trukket tænder (eller snot) ud på mig og jeg har været en anelse negativ og sur de sidste par dage. Og træt, åh så træt og har stort set ingenting orket.

Så nu er alle dulleblade indkøbt til sygeperiode læst (passer jo meget godt med at jeg er begyndt på arbejde i dag - ja det var sgu dejligt, men også lidt hårdt). Jeg ved derfor ALT om nye farver, snit, looks og make-up! Sådan cirka... I hvert fald vidste jeg godt, at kjolelængden er rykket nedad i denne sæson (ned over knæet) og har hele tiden tænkt, at det nok ikke var noget for mig.

Indtil disse smukke kjolder dukkede op i min mailboks, i en reklame fra Miss Selfridge:

wk29_rme2_v1a_03

Måske man skulle forkæle sig selv lidt, med en ny kjole her til foråret? :-)

9 kommentarer:

 1. Jeg kunne godt se mig selv i den grønne... og prisen er da til at klare.
  Kh. Morsdilemma

  SvarSlet
 2. Jeg læner lidt mere til den røde i øverste venstre hjørne, men de har masser af lækre kjoler, så det kan være svært at vælge ;-)

  SvarSlet
 3. Åhr, de er flotte de kjoler. Jeg er bare så lavbenet, at jeg tænker, at jeg kommer til at ligne en lille kommode i en maxi-kjole. Så må vist hellere prøve en IRL, før jeg kaster mig ud i at bestille en online.

  Rigtig god bedring - nu må det der snot gerne stilne af, synes jeg!

  SvarSlet
 4. Osse mig, jeg synes maxi kjoler er super flotte, men da jeg kun er 1,60 høj (lav), så synes jeg, at jeg bliver endnu mere komprimeret af en maxi... Men de modeller der kun går lidt ned over knæet, tror jeg godt jeg kan springe ud i...

  SvarSlet
 5. Øj, nu med flere fristelser :-)

  Er netop i øjebliket på "stilskole", hvor vi er en håndfuld nysgerrige kvinder/damer/piger, der er ude på at lære at blive bedre til at finde de rigtige snit, farver, stilarter, accessories, etc. Ret fedt kursus!

  Der er også tips til hvordan man fremhæver fortrin og skjuler "bagtrin" - fx ved at bruge den rigtige længde kjole, fremhæve taljen på den rigtige måde, bruge snit og farver til at gøre noget ved højde og drøjde, etc. Vi har både lave og høje piger på holdet, og de får allesammen noget med hjem om hvordan de kan bruge højden positivt.

  SvarSlet
 6. Ej, det lyder da vildt spændende det kursus, hvor har du fundet det henne?
  Jeg tror dog ikke, at maxi (uanset snit) vil gøre mig specielt godt mht. højde, men jeg kan jo tage fejl ;-)

  SvarSlet
 7. Jeg kender nogen, som kender nogen ;-)

  Vores stylecoach hedder Dina Bergstrøm, og hun har Style Unlimited: http://www.styleunlimited.dk/ Vi er første hold, og derfor en slags prøvekaniner for forløbet. Det er superinspirerende, og i øvrigt ret hyggeligt - kursusafterne stryger alt for hurtigt af sted.

  Dina er i øvrigt selv en af "de lave", og hun kan mange tricks ;-)

  SvarSlet
 8. Kan lige tilføje: Aftenens tema på stilskolen var make up :-) Vi havde en make up artist som gæsteunderviser (det foregik i hendes salon), og så fik vi ellers lov til at lege med foundation, øjenskygge og læbestift til den store guldmedalje - under kyndig vejledning! Og vi lærte hvordan man laver smokey eyes... ;-)

  SvarSlet
 9. Jeg er slet ikke misundelig ;-) desværre koster de kurser tit en bondegård, både Christina Wedel og Trini holder sådanne aftener og jeg var engang til noget hos Dennis Knudsen (kun make-up og hår)

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...