onsdag den 9. marts 2011

Anmeldelse nr. 2Jeg er blevet færdig med min anden test for Anette. Denne gang var det Rosencremen, der stod for skud...

dsc00386

Så hvis du skulle få lyst til at springe ud i den, så er her min kommentar: 

Cremen er meget fed, men trænger hurtigt ind i huden. Huden føles gennemfugtet og dejlig blød. Huden strammer på intet tidspunkt, selv på skiferien var huden blød. Selv om det er en fed creme, så skinner huden ikke i løbet af dagen - et kæmpe plus for mig, som har tendens til at skinne i T-zonen. Den er meget drøj i brug og har været rigtig god her i de kolde vintermåneder. Dog tror jeg, at den vil være lidt for fed om sommeren (har kun tør hud om vinteren), men har set, at man kan få den i light version, så det er værd at prøve når det bliver varmere. Duften er fin og ikke for gennemtrængende.

2 kommentarer:

  1. Håhå - man skulle tro, at vi havde synkroniseret vores anmeldelser :-) Jeg har været for sløv til at få lagt anmeldelser på min egen blog, men jeg har skrevet fuldstændig det samme til Anette, som du skriver her. Jeg overvejer helt klart at købe light-versionen - både fordi min hud er blevet virkelig blød af at bruge 'originalen', og så fordi jeg vil se, om light-versionen evt. er lidt mere drøj i brug. Har brugt tuben helt op på den måned, jeg har testet, og så bliver den jo hurtigt dyr, hvis man skal have fat i 12 stks til et år...

    SvarSlet
  2. Jeg har endnu ikke brugt min op :-) men bruger den også kun om dagen og ikke om natten. Hvis du går i gang med light-versionen før mig, så lad mig endelig høre, hvordan den er. Anette er i øvrigt begyndt at ligge anmeldelserne på hendes side.

    SvarSlet

Giv mig dine tanker...