onsdag den 30. marts 2011

Caught in the middle?

Jeg har lige indkøbt april måneds 'fix' af dulleblade:

blade

Men faktisk så slår det mig, at der ikke rigtig findes et dulleblad lige til min målgruppe! Faktisk er jeg alt for gammel til Bazar og Sirene og alt for fattig til Costume.

Jeg ville ønske, at der fandtes et blad, der omhandlede mode, skønhed og relevante emner, for os der er i 30'erne med børn, men som ikke gider læse 'Vi forældre' eller lignende. Ej heller synes jeg om 'Alt for Damerne' - lidt for konet til mig.

De +40-årige har lige fået et blad, der omhandler 'deres' emner (Magasinet Liv). Mon ikke der er et marked for alle os, der falder i kategorien 31-og derover?

4 kommentarer:

 1. Meget enig! Jeg er træt af overfladiske dame-blade. Jeg synes dog ALT for damerne kan være ok. Jeg prøvede på et tidspunkt et par eksemplarer af "Psykologi" - men det var ligesåmeget overfladisk pjask, som alt det andet...

  SvarSlet
 2. Jeg synes ikke så meget, at det er målgruppen, men den totale mangel på interessant indhold, der er i kvindebladene. Jeg kan simpelthen ikke forstå, at der ikke kan laves en kvindelig pendant til Euroman med skarpe artikler og portrætter, og så selvfølgelig også krydret med lidt kvinde-gear og gejl. Hvorfor er det, at samtlige bladhuse kun tror, at kvinder vil købe blade, der behandler udseende, sex og parforhold?

  SUK!

  SvarSlet
 3. Jamen jeg kunne ikke være mere enig med jeg begge :-) Jeg gider ikke læse flere artikler om forskellige måder for sexstillinger og artikler om, hvordan du kommer dig over et kærestebrud! Men ville gerne købe et blad, hvor der var interviews og portrætter - og så lidt dulledrej og noget fedt tøj ;-)

  SvarSlet
 4. [...] de fleste af de der dulle-blade jeg læser, skriver de at alle kvinder får en bedre holdning, bedre røv og flottere figur af at [...]

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...