fredag den 4. marts 2011

Ny mobil?

Jeg kunne nogle gange godt ønske, at jeg havde en mobil, der kunne gå hurtigt på nettet, der kunne downloade apps og spil og som jeg kunne blogge fra.

Til gengæld har jeg en total 'økologisk' og bæredygtig mobil (Sony Ericsson, model ELM). Den kan hvad jeg skal bruge. Ringe, sms, tage billeder, hente musik på TDC Play, men ellers total 'old school'.

Min ældste søn er ret skuffet over, at jeg kun har et spil på min mobil! ;-) Har prøvet det med IPhone, men synes sgu, den er for klodset. Det samme med kærestens Nokia (den hvor tastaturet kan slås ud). Jeg vil gerne have en mobil, der kan ligge i en lille taske eller i lommen på mine jeans. Og jeg tror ikke rigtig, jeg vil kunne vænne mig til, at der ikke er nogle knapper/tastatur. Men et lille tastatur, der bliver slået ud... Hmm. Ved jeg heller ikke, om lige er mig...

Så. Indtil da, bliver der blogget på god gammeldags manér. Frem med den bærbare (den har plads i skabet, ja ja, jeg har jo en lille lejlighed) og i med boksen til det trådløse netværk (og ja, jeg sidder normalt foran computeren hele dagen på arbejde, så gider sjældent osse, når jeg kommer hjem).

4 kommentarer:

 1. Så må jeg lige give mit besyv med: jeg købte en HTC i januar, og er nået til, at jeg faktisk ikke kan leve uden den. Fordelen for mig, er at jeg kan blogge når som helst og hvor som helst og det er bare et kæmpe plus for mig.

  Jeg giver dig ret i at det er en stor telefon, at rende rundt med, men det vænner man sig til hurtigt. Men ja, det er en stor overvejelse. Jeg kom også fra en Sony Ericsson, men så lyset da jeg opdagede at jeg kunne blogge fra min fon. Simpelthen fordi jeg ofte kører i tog og har lang rejsetid dagligt, så det passede mig rigtig fint

  Håber du finder frem til den beslutning, der passer dig bedst

  Kh. morsdilemma

  SvarSlet
 2. Ja, jeg kan godt se, at det er et kæmpe plus (også bare at kunne gå på nettet fra mobil, uden at skulle vente flere minutter). Men stadig... størrelsesmæssigt så synes jeg det er noget af et spring. Ved du om man kan blogge fra den nye (lille) Sony - den fra reklamerne?

  SvarSlet
 3. Det kan man godt. Jeg regner med at du tænker på den der hedder X10 mini. Og hvis det er den du tænker på, så ja. Du skal bare lige hente Wordpress app'en først. Det har jeg også skrevet et indlæg om hvordan man gør.
  Knus fra.morsdilemma

  SvarSlet
 4. Ja, det er den model jeg tænkte på... Så godt dit indlæg, men fattede jo ikke meget af det ;-) da jeg ikke blogger fra tlf.
  Knus

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...