torsdag den 10. marts 2011

Den nye sorte?

For tiden er der nærmest en ny 'trend' i blogland - nemlig graviditet! Både her og her og selvfølgelig også her, er der gravide (og sikkert også en masse andre, som jeg ikke har opdaget). Jeg synes, det er dejligt. Kan sagtens huske glæden ved graviditet og en lille ny (men også ulemperne, beklager men de er der jo osse). Og hvor er det herligt, at så mange smider en 'tillykke'-kommentar! 

Faktisk er der ret mange småbørnsmødre derude i blogland. Når jeg tænker på, hvad jeg overkommede, da jeg stod med barn nr. 2 (kolik barnet), så må jeg sgu tage hatten af, for de mødre derude, der stadig formår at blogge om stort og småt og som ikke er bange for offentligt at skrive om de glæder og frustrationer, som moderskabet uvildkårligt skaber.

Tillykke til jer alle :-)

2 kommentarer:

  1. Taaark :-) Ja, at der kommer ulemper, det tvivler jeg slet ikke på. Og lad os nu se, hvor meget jeg overkomme at blogge om stort og småt, når der begynder at komme vand i kroppen, for ikke at tale om, når babyen gør sin entré. I nat, da Øglen vågnede for 59. gang og kom ind i smørhullet, overvejede jeg da også en ekstra gang, hvad det nu lige er, vi er gået ind til. Særligt da hun sparkede mig i hovedet iGEN tænkte jeg, OM det nu også var en god idé med en mere.

    Men det lader da til, at du er kommet helskindet ud af perioden med 2 små børn, så det holder jeg fast i. Det skal nok gå. Og når det ikke gør, så må jeg læsse af i Blogland ;-)

    SvarSlet
  2. Tak :-) Ja, vi får se om overskuddet rækker ind i himmelen efter Chokofantens ankomst - eller måske bare lidt til Blogland.

    SvarSlet

Giv mig dine tanker...