fredag den 19. marts 2021

Kjoler og glidende overgang

  • Jeg har ikke haft kjole på siden jul. Jeg plejer ofte at have kjole eller nederdel på, når jeg er på kontoret. Det har bare ikke lige været vejr til det - og hvorfor egentlig krybe i et par strømpebukser, når man alligevel sidder hjemme.
  • Ud over det, så er jeg begyndt at drikke hvidvin. Jeg får ofte hovedpine af rødvin og selvom jeg elsker rødvin, så har jeg måtte skifte til hvidvin nogle gange. Eller ingen alkohol overhoved. 
  • Det med at sove længe er slut... eller, det er det nok ikke. Men jeg mærker for alvor, at jeg er A-menneske og sover ikke særlig længe mere i weekenden. Til gengæld falder jeg gerne i søvn på sofaen tidligt på aftenen.
  • I januar fik jeg nye briller. Med glidende overgang! 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...