tirsdag den 26. november 2019

Forsættelse. Om skader og mandage

Jeg forsætter min stime af uheld. Således formåede jeg lørdag at tabe en lille porcelæns skål ned over min fod. Med et kæmpe blåt mærke på størrelse med en knyttet hånd og en blodudtrækning som resultat. Ja, når jeg gør noget galt, så gør jeg det helt. 

Og så var der mandag. Lang, mørk og trist - og travl. Jeg kom igennem godt hjulpet af en lille redning fra kontorskuffen (ja, billedet vender forkert, men jeg gider ikke rette det).

Det mørke og regnfulde efterår er jeg altså ikke fan af. Jeg har svært ved at motivere mig selv til noget som helst, der skal foregå udendørs. Så måske jeg bare skulle grave mig ned i sofaen mere eller mindre permanent. Umiddelbart virker det som en god plan til enhver mandag...


2 kommentarer:

  1. Av! Godt, der findes pinocchio-kugler! Og så endda godt med de pink, det er mine yndlings 😍.

    SvarSlet
    Svar
    1. Jaaa, de pink er gode. De hvide er dog min favorit ;-)

      Slet

Giv mig dine tanker...