mandag den 14. oktober 2019

Gode tanker, aftaler og tiden der flyver...

Jeg har forsømt bloggen. For jeg er ærlig talt blevet væltet lidt omkuld af hverdagen. Sidste uge var crazy med aftaler, ting der skulle huskes, kørsel og koordinering. Og jeg var ude med en veninde torsdag. Og søndag. Jamen, jeg er også en anelse træt på sådan en mandag i skolernes efterårsferie. Jeg har ikke selv ferie, men mange kollegaer har. Så arbejdet er på én gang fredeligt, men også den tid, hvor der skal indhentes lidt fra forrige uger - samt passer opgaver for de ferie-ramte. 
Nå, men så tiden ik'?! Hvor bliver den af? Denne weekend f.eks. Den er bare fløjet afsted. Jeg har haft brug for at sove og jeg har fået løbet. Der blev købt nye løbetights, så jeg er klar til vinter-løb. Søndag var jeg på Amager Bakke med en veninde. Man kan gå hele vejen op og ned. Det var noget af en tur. God stigning og sved på panden. Vi gik derfra og helt til Tivoli Food Hall, hvor vi spiste frokost. En hyggelig dag, selv om vejret ikke viser sig fra den bedste side i øjeblikket.
Jeg har i øvrigt gang i to bøger på samme tid. Noget jeg ellers aldrig gør. Men de er meget forskellige og begge stimulerende på hver deres måde. De sætter gang i mange gode tanker. Jeg skal nok vende tilbage til dem begge senere. Jeg har nemlig ikke tid lige nu. For selv om nogle holder ferie, så holder mine vaskekurv aldrig fri. 
  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...