søndag den 20. oktober 2019

Bog nr. 27 - En overspisers bekendelser: hvad chokolade lærte mig om livet

Denne bog tager et lille udspring i Morten Elsøe's bog Slut med forbudt, som jeg var meget begejstret for.  Jeg har også tidligere læst et indlæg på Elsøe's blog fra hendes hånd. 

Forfatteren tager dog udgangspunkt i sin egen spise-forstyrrelse (overspisning) og bogen er inddelt i små kapitler omhandlende mange af de regler, som hun har sat op omkring hendes ønskede vægttab. 

Uh, der var mange genkendelige steder i bogen. Og mange finde reflekterende punkter. Selv om jeg ikke har en spiseforstyrrelse og generelt er tilfreds med min vægt, så var der mange gode pointer i bogen og jeg blev både underholdt (spejl!) og informeret.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...