søndag den 27. oktober 2019

Bog nr. 28 - Hvad er et menneske?

Jeg kan begynde med at sige, at jeg er fan af Svend Brinkmann. Altså, jeg har "kun" læst én af hans bøger (ud over denne). Til gengæld har jeg hørt et virkelig spændende oplæg med ham. Jeg synes absolut, at han er en dygtig formidler af hans tanker om forskellige emner.

Denne bog er primært rettet mod unge mennesker. Og det skal man holde sig for øje, når man læser den som en 'voksen'. Noget er rigtig godt og andet er sådan lidt ungdomslitteratur-agtigt. Det er svært at forklare.

Men jeg var nu ganske underholdt, da jeg læste den - selv om romandelen tydeligt er rettet mod unge. Jeg fik repeteret nogle emner fra mine studieår (både Handelsskolen, Universitetet, Kommunom- og Diplomuddannelsen) og genopfrisket nogle filosoffer. Samtidig lærte jeg også lidt nyt og fik en fin gennemgang af de forskellige former for mennesker.

Jeg tænker, det er en nem intro til filosofi - især for unge mennesker. Selv om den absolut også kan læses af alle andre, der har lyst til en introduktion til emnet.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...