lørdag den 5. oktober 2019

Vild med kirker

Jeg holder meget af by-ferier (i det hele taget af al slags ferie). Og når jeg besøger forskellige byer, så er jeg næsten altid også inde og se forskellige lokale kirker.

Det er især kirker i syd-Europa, som fascinerer mig meget. Al den overvældende byggestil, overdådighed og voldsomme guld-udsmykning. Samtidig med en ro, som står i skærende kontrast til livet i den pågældende by lige udenfor døren. 

Forleden fandt jeg en masse billeder fra påskeferien i Barcelona. Der var også en masse fra én af mine favorit kirker - La Sagrada Família. Jeg har været heldig at besøge kirken to gange nu. Den holder vist aldrig op med at imponere.2 kommentarer:

  1. Enig! Og lige den kirke er helt uvirkeligt pæn👏🏻😍.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, jeg kunne bruge timer derinde, bare med at kigge på pænheden ;-) kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...