mandag den 7. oktober 2019

Bog nr. 26 - The Silent Patient

Jeg troede, at jeg kunne nå at blive færdig med dette indlæg i går. Så jeg kunne holde bog-indlæg til søndageDet blev bare alt for sent og jeg skulle også i seng jo. 

Så i dag vil jeg lige komme med en varm anbefaling af denne bog. The Silent Patient er en god bog. Den er mystisk og plottet er godt skruet sammen. Den er meget typisk domestic noir / spændingsroman genre, men alligevel kan man godt blive lidt overrasket undervejs. 

Der var nogle enkelte karakterer, som jeg gerne havde set udfoldet noget mere. Ellers kan jeg ikke finde nogle kritikpunkter til bogen. Handlingen er i sin enkelthed: Alicia skyder sin mand og nægter derefter at tale. Theo er psykolog og sætter sig for at hjælpe hende - og finde sandheden. 
Jeg kan kun anbefale, at man læser den. Bogen er på vej på dansk med titlen den tavse patient.

2 kommentarer:

  1. Den lyder lige som noget for mig - jeg elsker DN og al den krybende uhygge ved det, der er modbydeligt tæt på 'normalt'!

    SvarSlet
    Svar
    1. @Pia - denne er en god én af slagsen. Håber du finder tid til at læse den :-) kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...