mandag den 25. oktober 2010

Strømpebukser

Altså, jeg har aldrig gået særlig meget i kjole/nederdele. I sidste måned tog jeg mig sammen og begynde at gå i shorts (med strømpebukser under forstås) og tænker, at de 2 ny-indkøbte nederdele fra Rom ikke skal hænge i skabet til en 'fin' anledning.

Problemet er bare, at jeg er en klovn til det der med de stømpebukser (leggings, tights, nylonstrømper - kald dem hvad du vil, det gør ingen forskel på udfaldet). Hvis jeg ikke får revet dem, mens jeg er ved at tage dem på, så er det 110% sikkert, at de bliver revet på mine sko/støvler, en stol, bord, negl mv. i løbet af dagen.

Forleden holdt de hele dagen! for så at blive revet i vask - ja, fatter det ikke, de lå i en vaskepose, alene. De nyeste løb 10 cm. foroven pga. lynlåsen i mine shorts. Det var noget med, at det skulle gå lidt hurtigt med at få dem på... Så røg der endnu 40 kr. :-(

Men altså, jeg kæmper videre, ik'?!! For vil død og pine ikke lade de fine ting hænge inderst i skabet, når jeg nu endelig har fået taget mig sammen til at gå med andet end bukser jeans!

2 kommentarer:

  1. Det er sgu i orden! Bare kæmp videre. Ellers kan du købe nogle der er lidt tykkere i materialet/sammensætningen. Jeg har selv nogle par der har overlevet jeg-ved-ikke-hvor-mange-gange-i-vask, så der er håb forude :)!

    SvarSlet
  2. Synes jeg har prøvet alle slags kvaliteter og prisklasser, men ikke lige fundet noget der kan holde til mig :-( Men tak, jeg opgiver ikke!

    SvarSlet

Giv mig dine tanker...