søndag den 28. oktober 2018

Noget mere om fodcreme

Min faste fodcreme har været udsolgt et stykke tid. Så jeg har måtte gå nye veje. For jeg er (stadig) storforbruger af fodcreme.

Jeg har købt den nye fodcreme fra Pudderdåserne. Den er rigtig god og tørrer hurtigt. Jeg synes dog ikke, at den er helt så 'fed', som jeg har brug for om aftenen. Og til dagtimerne så slår den ikke rigtig min favorit

Et irritationsmoment for mig er dog, at den har skruelåg og ikke klik-låg. Det er lidt irriterende, at skulle skrue låget på med fedtede fingre. Ellers kan jeg sagtens anbefale den.


2 kommentarer:

  1. Der skal også meget til at slå Tromborg! ❤️ Ellers kan jeg anbefale Neutrals fedtcreme, den er også god - men selvfølgelig også lidt - ahem - neutral i det...

    SvarSlet
    Svar
    1. @Maude - jeg har i mange år kørt med fedtcreme om natten, men lige pludselig så kunne jeg ikke tåle den. Jeg fik i hvert fald kløe og små blister, som forsvandt da jeg stoppede med cremen. Så nu skifter jeg jævnligt mellem mærkerne. Kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...