mandag den 29. oktober 2018

Kalendergaver til børn

Mine børn er store og de leger ikke så meget mere. Derfor er legetøj og legetøjsbutikker ikke inde i mit fokusområde, når der skal købes gaver. Det betyder dog ikke, at du som læser skal snydes for et godt tip til billige (og gode) kalendergaver til børn i alderen mellem 0 og 10 år (men hæng dig ikke så meget i aldersinddelingen. Jeg har lige kigget på et puslespil med 1.000 brikker, som jeg overvejer at købe hjem til mig og familien)

Hvis du klikker ind på Legebutikken, så får du nemlig en masse idéer og forslag til spændende kalender- eller adventsgaver. Gaverne fås i forskellige priskategorier, mellem 30 kr. og op til 200 kr. På hjemmesiden er det hele inddelt for dig og gjort meget overskueligt.

Der er noget for enhver - og i de forskellige prisklasser. Bla. ved jeg, at mange børn har legekøkkener og er begejstrede for lege-mad. Der er nu også en masse andre fede ting, bla. små malebøger, sæbebobler, klistermærker osv.

Det jeg har lagt mærke til inde på siden er, at produkterne adskiller sig fra de gængse varer hos de store legetøjskæder. Og det synes jeg er fedt! 

Samtidig kan du bestille dine varer online og få det leveret hjemme hos dig selv. Det er et kæmpe plus for mig (jeg er nemlig ikke vild med at stå i de store legetøjsbutikker og skulle overskue 45 hylder med lege-mad)Der er også gratis gaveindpakning. Så kan det vist ikke være nemmere.

NB! Jeg skal gøre opmærksom på, at dette indlæg ikke er sponsoreret. Jeg har dog en sød kvinde i min omgangskreds, som arbejder hos Legebutikken. Efter jeg så hendes opslag om kalendergaver på Facebook og mine kollegaers begejstring for produkterne, så besluttede jeg mig for også at dele det på bloggen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...