onsdag den 24. oktober 2018

Bog nr. 31 - Lethal White

Jeg har været lidt over 14 dage om denne bog. Og det piner mig faktisk lidt. For den fortjente bedre. Forstået på den måde, at jeg ikke burde holde lange pauser. Ved ikke at læse i den hver dag, så glipper jeg meget af opbygning af spænding og de små detaljer. Desværre har det ikke været muligt, at få læst den hurtigere.

Så hvordan var bogen så? Den var god! Og den var på mange måder et spadestik dybere under huden på de to hovedpersoner. Jeg har læst de forrige tre bøger i serien og de har alle været en godt bekendtskab.

Denne kommer ind som en god krimi, med et tvist om kærlighed og familie. Jeg håber glæder mig allerede til den næste bog i serien. 
2 kommentarer:

  1. 14 dage er ingenting i mit univers. Jeg kan være meget længere om at komme igennem en bog. Også selv om den er god. Men jeg forstår dig godt; det er sjældent godt for bogens 'flow' med alt for mange pauser og/eller små bidder.

    SvarSlet
    Svar
    1. @Fruen - krimier fortjener som regel at blive læst hurtigt... Jeg er i gang med en helt anden genre lige nu, som duer ok til godnatlæsning og længere pauser. Kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...