fredag den 26. oktober 2018

Lissabon spam og lidt om indtryk fra byen

Himlen var blå alle dage i Lissabon. Og det var dejlig varmt - ikke svedende, men behageligt. Vi kunne gå med bare ben og nøjes med en trøje om aftenen efter solnedgang.
Byen er selvfølgelig meget præget af storby. Og der er gang i byggeriet. Min mand talte på et udsigtspunkt mere end 10 kraner i bybilledet. 
Lissabon er på mange områder en farverig by. Og så er der utrolig mange bakker. Det er ikke et feriemål for gangbesværede - eller cyklister.

Byen mindede mig meget om Madrid i en mindre skala. Det var meget billigt at spise ude.  Shopping var også generelt billigere end i Danmark. Der var noget at kigge på overalt. Både bygninger, mennesker og street-art.  
Én af dagene tog vi toget ud af Lissabon til Sintra, som er en lille by i bjergene. Vi vandrede både byen tynd og tog en tur op på bjergets top og den store borgruin. Det kan helt klart anbefales. Det var så flot og betagende.


4 kommentarer:

 1. Lækre billeder! Jeg vil til Portugal igen!!

  SvarSlet
 2. Tak for kigget - Skægaben og jeg har af flere omgange overvejet Lissabon, og det her tyder på, at det da vist ikke er helt dumt.
  Hvordan med museumer, kunst, kultur, teater og oplevelser generelt - er der masser af det, eller er det mere fin aktitektur mv man kan se?

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. @A - meget fin arkitektur. Vi kom ikke på museum, da vi prioriterede at komme til Sintra - og være ude i det gode vejr. Håber I kommer afsted :-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...