lørdag den 7. maj 2016

Fridage

Det er som om, at de her fridage bare løber som sand mellem hænderne på mig. Jeg kan ikke rigtig styre det og tiden går så hurtigt.

Jeg prøver at nyde det gode vejr, uden at tænke for meget på, at jeg snart (på fredag) skal aflevere en eksamensopgave, som ikke er tæt på at være færdig.

Jeg har dog haft behov for at trække stikket lidt på den, så torsdag var jeg med kæresten i Botanisk Have, på Strøget og i Tivoli (vi har årskort). Fredag tog jeg ned til en kær veninde, som jeg ikke ser særlig tit. Dagen bød derfor på café-hygge, snak og grill-mad i haven om aftenen... og en lille smule rødme på armen af den stærke forårs-sol. 

Og i dag sidder jeg her foran computeren og kigger ud i solskinnet. Og laver overspringshandlinger i form af blog-indlæg. 

Håber I nyder foråret og varmen og den lange weekend. 

(Alle billeder er fra Botanisk Have, som er helt magisk nu hvor næsten alt er sprunget ud)

8 kommentarer:

  1. Sikke skønne fotos. Og en masse dejlige oplevelser. Kan nu sagtens forstå at overspringshandlinger lokker mere end opgave-skrivning lige nu. Blev vi egentlig ikke også enige om, at sådanne opgaver skal skrive sig selv?

    SvarSlet
    Svar
    1. @Liv - desværre ser det ud til, at den ikke gør ;-) så den skal have endnu en omgang i dag... glæder mig godt nok til fredag, hvor den skal afleveres. Kh. Birgitte

      Slet
  2. Kære Birgitte! Held og lykke med skriveriet, jeg troede bestemt også at den slags opgaver skrev sig selv.... Ja, timerne er flygtige, pludselig er det blevet mandag igen... I sandhed en tragedie!

    SvarSlet
    Svar
    1. @Skøreliv - kære du, tusind tak. Ja, mandag kom før end man troede (suk). Kh. Birgitte

      Slet
  3. God skrivelyst. Kan godt forstå der kniber lidt med motivationen i dette strålende vejr. Kram herfra

    SvarSlet
    Svar
    1. @Dorte - vejret og emnet gør sit ;-) og tak. Kram

      Slet
  4. Held og lykke med din opgave. Synes også de her dejlige dage er gået rigtig rigtig hurtigt:)

    SvarSlet
    Svar
    1. @Mette - De er bare fløjet afsted. Heldigvis kommer Pinse lige rundt om hjørnet. Kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...