torsdag den 5. februar 2015

Det står skidt til!

Puha, synes dagene flyver afsted og jeg har virkelig forsømt bloggen (men jeg er til gengæld lidt mere aktiv på min Instagram. Måske du har set mig der - jeg hedder @birgitte_b). OG jeg er blevet vildt klog de sidste 3 dage, med kursus og orienteringsdage. Også aftentiden har været fyldt op... med træning, Black Swan pre-lancering og frisør-forkælelse. 

I morgen venter en helt almindelig arbejdsdag og jeg glæder mig til at få styr på lidt af mine sager. Når hverdagen træder ud af rammerne, så mister jeg nemlig overblikket over alle mine ting, både hjemme og på arbejde. Derfor er påmindelserne på mobilen trådt i kraft igen, for ellers begynder jeg at glemme for meget - selv de små ting.

Jeg glæder mig til weekenden og forhåbentlig lidt mere tid til at skrive her. God torsdag aften.  

Min morgen


Min aften

2 kommentarer:

 1. Ej du var da lige ved at skræmme livet af mig med den titel :-o
  Og så er du bare glemsom he he ;-) Altså det kender jeg ALT til. Nyd at det går over når der kommer ro på. Det er nemlig ret træls når det er nærmest altid ;-)
  Sorry he he,

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - åh undskyld, jeg klarer det nu ;-) og håber på ro og mere hukommelse i uge 8, hvor jeg har ferie. Kh. B

   Slet

Giv mig dine tanker...