lørdag den 7. februar 2015

En lørdag på Arken inkl. brevpost

Jeg glemmer nogle gange, at vi har en fantastisk fint kunstmuseum lige rundt om hjørnet. Arken ligger ikke langt væk og er et dejligt sted. Der er fysisk meget plads og man kan med fordel gå en tur på stranden efter museumsbesøget. 

Faktisk havde jeg engang årskort dertil, men da ungerne går i skole tæt ved og derfor tit er derude, så har jeg droppet det igen.

I dag besluttede kæresten og jeg dog at tage derud med ungerne. Vi ville begge gerne se udstillingen om Ancher og Krøyer - de to berømte Skagensmalere. Det var en fin udstilling og jeg fik også genset den faste udstilling, som bla. tæller værker af Damian Hirst.
Ældre kunst


Nyere kunst


Diamant kranie Damian HirstEn sød lille historie er knyttet til i dag. Alle børne-aktiviteter er i tråd med Ancher og Krøyer og der er derfor etableret et skrivehjørne, hvor man kan skrive et 'rigtigt' brev, proppe det i kuvert, købe porto og poste det. Min yngste er straks med på at skrive et brev og vælger at skrive det til... vores værtinde på hotellet i Norge - hvor vi skal op i uge 8. Vi har kommet på samme hotel siden min yngste var baby og de to har et helt specielt forhold. Så han skrev et lille brev til hende, om at han glædede sig til at se hende og stå på ski. Efter lige at have tjekket med mig, om hun mon kunne forstå brevet, selv om det er skrevet på dansk. Jeg håber sådan, at brevet når at komme inden os. Er sikker på, at det bringer stor glæde. 
For en god ordens skyld: Indlægget er IKKE sponsoreret - jeg er bare glad for museet. 

4 kommentarer:

 1. Bor selv rimelig tæt på Arken, har dog ikke besøgt det endnu, men skal snart derned, så jeg også kan opleve udstillingen om Krøyer og Ancher. Har været på museet i Skagen flere gange, nu må jeg opleve billederne på Arken.
  God søndag til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Christina - det er en fin udstilling med fokus på deres venskab/rivalisering. Den kører indtil 12. april, så håber du kan nå det. Kh. B

   Slet
 2. Lyder bestemt, som et besøg værd. Det har jeg til gode. Kram herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - ligesom jeg har Aros til gode. Kh. B

   Slet

Giv mig dine tanker...