mandag den 9. februar 2015

Er I alle på ferie?

Jeg håber, I alle er på ferie. Eller skal på ferie. For ferie er dejligt. 

Selv har jeg arbejde i denne uge, men jeg holder ferie i uge 8. Eller... ferien begynder faktisk allerede på fredag med afgang mod Norge med Oslo-færgen. 

Skiferien er en fast tradition i familiens og i år skal den nydes ekstra meget, da vi har besluttet at springe næste år over (pga. konfirmation mv). 

Jeg har hverken vasket eller pakket, men mon ikke jeg når det?!! Det er trods alt kun mandag i dag...

Med blå himmel og sol. Og knap så godt billede - taget i modlys med IPhone. Håber også I har haft en dejlig og solfyldt mandag - og måske første feriedag. 
8 kommentarer:

 1. Lyder skønt med skiferie. Her venter vi lidt med ferie.Kh D

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - ja uden skolebørn, så kan man godt tage lidt senere ferie :-) Kh. B

   Slet
 2. I vores del af landet ligger vinterferien i uge 8, så jeg er også på arbejde i denne uge - men ser MEGET frem til næste! Rigtig god skiferie, når vi når til fredag - du skal nok nå det hele :)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Nadja - der er stor forskel på hvilke uger, der er ferie i herovre. Men mine unger har uge 8 så det har jeg også :-) kh. B

   Slet
 3. Håber at din uge går hurtigt, tøjet vasker sig selv (næsten) og at I kommer godt afsted lige om lidt. Rigtig god ferie, når I kommer dertil :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Finurligt - tak søde du. Glæder mig. Især efter jeg så dine billeder på IG! Kh. B

   Slet
 4. Flot himmel :-) god fornøjelse med tøjvask og arbejde. Ingen ferie her, vi venter til dagene før påske. Det betyder nu ikke, at vi ikke længes efter andre himmelstrøg, for det gør vi :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - ja, hvis bare der var penge og fritid nok. Så rejste vi også mere ;-) Kh. B

   Slet

Giv mig dine tanker...