onsdag den 25. februar 2015

Ting jeg havde glemt pga. ferie!

 • At der skal laves mad
 • At der skal vaskes tøj
 • At der ikke er nogen, der har lavet mit arbejde for hele sidste uge
 • At der ikke er nogen, der har gjort mit hjem rent, mens jeg var væk
 • At jeg har alt for mange aftaler i denne uge

Jeg er så småt kommet ind i hverdagen. Det vil sige, at jeg faktisk var hjemme i går med min yngste søn, som har fået reddet sig en kæmpe forkølelse. Og efter en uges ferie med helpension (=rigtig ferie for mor), så har jeg heller ikke lige fået købt ind til at fylde køleskabet op. 

Det har nu heller ikke været så nødvendigt, da jeg var på café i går med en skøn dame, som jeg har lært at kende via Instagram. Det var en rigtig hyggelig eftermiddag/aften og jeg håber, vi kan lave en aftale om at ses igen om ikke alt for længe.

Jeg har ikke 100% vænnet mig til at være hjemme og i gang. Jeg er så træt, at jeg kollapser på sofaen stort set hver aften omkring kl. 20.30 og det der rengøring, ja, det sker bare ikke lige pt. Til gengæld glæder jeg mig over, at det nu er lyst om morgenen, når jeg skal afsted. Det er så dejligt ikke at skulle tænke på cykellygter mere.Foråret er på vej. Jeg så det selv i går!6 kommentarer:

 1. Ja, velkommen tilbage til hverdagen. Men hvor er det dejligt at det er lyst om morgenen - og aftenen. Nu er det snart forår :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Finurligt - ja det er SÅ dejligt, at lyset vender tilbage. Knus B

   Slet
 2. Ja, hverdagen kan godt være lidt overvældende ovenpå en ferie - heldigvis er det jo også et tegn på, at ferien har været super dejlig. Kram D

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - ja, det var en dejlig ferie. Men hverdagen er nu ikke slem. Den skal bare løbes lidt i gang. Kram B

   Slet
 3. Åh ja - hverdagen er altid så hård at vende tilbage til! Men velkommen hjem - helpension lyder nu ikke dårligt ;) Håber, der snart er raskhed over hele linjen hjemme hos jer <3

  SvarSlet
  Svar
  1. @Nadia - tak - og alle er raske igen :-) knus B

   Slet

Giv mig dine tanker...