fredag den 30. januar 2015

Ugen hvor januar slutter - i glimt

Ugen endte med, at jeg fik den fineste orkidé af min eks-svigerinde og svoger (40 års gaven) inkl. den lækre Eva Solo potte, som jeg har ønsket mig virkelig længe.
Og ældstesøn kom hjem fra madlavning i ungdomsskolen med et stort fad fastelavnsboller. De gammeldags, hvor cremen er bagt ind i bollerne. Han er virkelig blevet god i et køkken og jeg skal til at lade ham lave noget mere mad derhjemme, når nu interessen er der.
Ud over mad, så har ældstesøn også kreeret et par 'bolde' - I ved, den slags, man kan købe og selv modellere. Han har lavet dem efter en opskrift på YouTube. Noget med mel, vand og balloner. Her er det lillebrors model.
Ingen sammenkomst med svigerinden (min brors kone), uden en portion surt slik. Disse er hjembragt fra Barcelona og kan ikke fås i Danmark (sikkert fordi de er fyldt med stoffer, som ikke er tilladt her).

Fineste buket roser var med en af gaverne fra min anden svigerinde. Godt nok mange torne, men farven og duften, altså. De er så fine og pynter i min stue.
Festen i lørdags gik godt. Det var en hyggelig dag uden stress. Mange mennesker og børn, som var med til at gøre det til en dejlig dag for os to fødselarer. Og der var rigelig mad og virkelig meget kage. Alle pyntet efter prinsesse-tema.
4 kommentarer:

 1. Hyggelige billeder. Det ser ud til at det har været en god fødselsdag i lørdags (:

  SvarSlet
  Svar
  1. @Camilla - det var en dejlig dag. Helt bestemt :)

   Slet
 2. sikke nogle dejlige billeder. dejligt du havde en dklig fest. kh D

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - ja det var ikke en dårlig uge ;) kh B

   Slet

Giv mig dine tanker...