mandag den 5. januar 2015

Hverdag igen...

Jeg fik ikke arbejdet meget i ferien. Faktisk næsten ikke. Men jeg kan mærke, at det var godt for mig. Jeg havde (åbenbart) brug for at slappe af og holde ferie. Jeg har faktisk sat mig foran computeren et par gange, men brugte mest tiden på at skrive herinde og læse blog- indlæg.

I dag har jeg så været på arbejde. Det var hårdt... eller... faktisk var det ok. Jeg fik trukket op på et par projekter og lavet en liste over januars opgaver. Nu venter noget træning i aften og en madplan, som skal laves til fredag.

Det føles egentlig fint nok, denne her hverdag. Jeg ved godt, at når vi kommer til torsdag, så er jeg sikkert helt med på det med weekend. Men lige nu, ja, så er udsigten til tirsdag helt ok.
2 kommentarer:

  1. Svar
    1. @Rikke - der var fin himmel både morgen og aften. Så smukt :-)

      Slet

Giv mig dine tanker...