onsdag den 28. januar 2015

Kladder og gode indlæg

I går havde jeg 2 ideer til nye indlæg. Til morgen havde jeg 0! Jeg har simpelthen glemt de gode tanker fra i går aftes. Det er skidt på det måde, at jeg ved, det er et stress-tegn at man ikke kan huske og/eller koncentrere sig (og ikke et ord om den stress-test jeg tog på nettet, som faldt ud oppe i det røde felt)

Jeg plejer at bruge Blogger på mobilen til at skrive et par kladder, hvis jeg får ideer. I går glippede det bare, fordi jeg faktisk var gået i seng og mobilen ligger ude i gangen om natten. 

Så nu... ingen indlæg om noget som helst. Jeg har ikke nogle gode kladder liggende. Dem jeg har kræver lidt mere arbejde, end jeg kan give i dag.

Til gengæld er der flere gode indlæg i mit Bloglovin' feed og dem kan I læse lige her:


 • Julia's ene gode råd (om børn) kan læses her.
 • Opskrift på bananpandekager fra Iben her.
 • Cille's små åndehuller lige her
 • Lækre chokolade mandler hos Dorte her

Har jeg glemt nogle gode indlæg? eller vil du anbefale nogle bloggere? måske dig selv? så skriv gerne i kommentarfeltet. Jeg er altid på udkig efter nye 'steder' at læse med.  

4 kommentarer:

 1. Jamen søde du. Al den stress lyder hverken sundt eller rart - men jeg ved godt, at det kun bliver værre af at stresse mindfulness og afslapning også. Ville ønske jeg kunne gøre noget og give dig lidt af mit overskud - som jeg for tiden har ekstra af.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Cille - du fortjener dit overskud - det har du knoklet hårdt for. Mit skal nok komme igen også. kh. B

   Slet
 2. Hvor er du sød - tak :-). Og pas nu lige på dig selv - kram herfra

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...