lørdag den 5. juli 2014

På mandag skal jeg på arbejde igen.

Og så er den uges ferie gået. Den har både indeholdt afslappende stunder og noget arbejde (med hjemmet). Der har været børn lidt på skift for de er nu så store at en ferie ikke nødvendigvis holdes 100% med mor. Og det er faktisk ok. En stille opstart til det der venter. Den dag hvor der ingen børn er, der gider holde ferie med forældrene. De kommer tilbage. Det ved jeg. Og indtil videre nyder jeg bare timerne, dagene og ugerne med dem. Ferie venter forude. Efter tre uger på arbejde. Gid de må flyve afsted. 


Ferieglimt:
4 kommentarer:

 1. Uh har du været i bølgen blå?

  Min ferie er også overstået, for denne gang. Og jeg har 5 ugers arbejde inden næste omgang.

  Dejlige billeder, og ja, de bliver hurtigt så store de børn.. Men de kommer tilbage, det skal de bare...

  Kram.

  SvarSlet
 2. Ja altså, jeg har soppet ik! ;) min søn var i her i går, men det med de 17 grader varmt vand er lidt for koldt for mig.
  Og ja, vi satser på at tiden går hurtigt til det er ferie igen! Yeah.
  Kram

  SvarSlet
 3. Send lige den is der videre!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. @Anne - haha, den blev spist meget hurtigt af min yngste søn... Drømmer selv om en magen til lige nu!

   Slet

Giv mig dine tanker...