tirsdag den 1. juli 2014

Dejlige hindbær

Jeg har ferie. Kun 1 uge, som blev skudt i gang med en tur fredag til mandag i Lalandia. Ikke mit favorit sted, men hvad gør man ikke for børnene. Tror Lalandia skal have sit helt eget indlæg, når jeg lige har sunket alle indtrykkene. Dog skal ret være ret. Jeg fik både styrket alle mine fordomme, men også set en masse, der absolut var til den positive side. 

Nu er vi hjemme igen. Og i dag fik jeg en lækker stor bøtte hindbær. Plukket i dag i min mormors have. Solmodne og søde. Dejlige røde. 


Vi smovsede alle de bær vi kunne, men da jeg ved at de ikke holder særlig længe, så lavede jeg her til aften en sirup ud af nogle af bærrene. Resten blev til rå-syltetøj, som skal på de hjemmelavede boller i morgen tidlig. 
Ferie holder max! (Trods det lidt blandede vejr). 

4 kommentarer:

Giv mig dine tanker...