torsdag den 24. juli 2014

5 måneder

I dag er der 5 måneder til juleaften! #justsaying

Måske jeg skulle begynde en opsparing i god tid i år, i stedet for at have økonomiske lommesmerter i december. 

Men så tænker jeg ved mig selv... - hvem tænker også på sådan noget, i juli måned, hvor det er 30 grader alt for varmt og det handler om, at nyde sommeren, mens den er her?!! Så måske det godt kan vente til efter ferien...
Sommeragurk - og tomater(Agurketid siger du? Jamen jeg fik skrevet et indlæg til regnskabet!)
 7 kommentarer:

 1. lalalalaal jeg kan ikke høre hvad du skriver ... jul nej det er der længe til hehe

  SvarSlet
  Svar
  1. @Helle - Ja, der er længe til ;-) men synes tiden flyver af sted!

   Slet
 2. Åh, sådan noget er jeg bare så dårlig til! Det bliver altid noget sidste øjebliks noget med gaver og julehygge. Vi klarer os alligevel, men derfor er jeg stadig imponeret over folk som dig, som tænker så langt ud i fremtiden :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Jelena - jeg siger det bare ;-) jeg er ikke sikker på, at jeg rent faktisk kommer i gang tidligt, haha...

   Slet
 3. Julehygge og -gaver er noget, som altid først kommer på dagsordenen i allersidste øjeblik hjemme hos os. Vi klarer os alligevel, men derfor er jeg stadig imponeret over folk som dig, som er i god tid :-)

  SvarSlet
 4. Problemet med at starte en juleopsparing nu er altså også at sommeren er ret dyr. For os i hvert fald. Med fødselsdage og is.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Husmoder - ferie er altid dyr, men vi har også 5 fødselsdage i december, så den er ekstra dyr ;)

   Slet

Giv mig dine tanker...