mandag den 21. juli 2014

En grim kop kaffe

Det er mandag morgen. Jeg er på arbejde. Jeg sover ikke super godt her i varmen. Der er behov for kaffe. Stærk kaffe. Har glemt at 2/3 af afdelingen holder ferie, inkl. alle kaffe-drikkerne. Så får brygget en stor kande (som jeg plejer) til.... mig alene. 

Således opkvikket klarer jeg dagen. Efter frokost maraton-møder som virkelig trækker tænder ud. Der er behov for kaffe igen. Skynder mig ind efter en (stor) kop og har rent glemt, at jeg er den eneste i dag og det derfor er kaffen fra i morges, jeg får skyllet ned. 

Skal vi ikke bare sige, at det var en rigtig ufed kop kaffe. Og i morgen er der en ny (kaffe)dag. God mandag!

Passende tekst til kaffen i dag

2 kommentarer:

 1. ARGH - og de tider er virkeligt forbi hvor man orker dårlig kaffe - når der er så meget godt at vælge i mellem... Håber der ikke er for varmt på kontoret - og marathonmøder - det hader jeg seriøst. KH J

  SvarSlet
  Svar
  1. @Julia - i dag blæser det lidt, så vi kan lave gennemtræk :-) dejligt! Og heller ikke så mange møder...
   Lavede en god (stor) kop is-kaffe til mig selv, da jeg kom hjem, som kompensation ;-)
   Kh. B

   Slet

Giv mig dine tanker...