mandag den 7. juli 2014

Forsøg med Flashback Friday

Det er vældig populært med Throwback Thursday, men måske også lidt fortærsket efterhånden? Så jeg var rigtig glad for at læse, at det nyeste hotte er Flashback Friday (eller nyt og nyt - jeg er bare håbløs bagud). Og ja, det er egentlig til de 'hurtige' sociale medier såsom Instagram og Tumbl. Tænker bare, at det alligevel passer meget godt til bloggen.

Her i sommerperioden har jeg nemlig tænkt mig at holde weekendfri på bloggen.... Men derfor skal I ikke snydes for et lille indlæg til at holde jer kørende til mandag. Så de næste (mange?) fredage, vil der blive postet gamle indlæg under fælles-hatten Flashback Friday.

Første omgang er på fredag - om noget børn, der vokser meget alt for hurtigt (i relation til både dette indlæg og dette her).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...