fredag den 11. juli 2014

Flashback Friday nr. 1

Som en del af en serie på uvist antal!

Indlæg nr. 1 er fra maj 2010. Dengang, hvor jeg bloggede ovre på den hedgange Urban-blog - og mine indlæg generelt ikke var særlig lange - eller med særlig mange billeder. I dag er min ældste søn 13 år  - teenager - og den yngste er blevet 9 år. Time flyes! Frigørelse

Min ældste søn bliver 9 år lige om lidt... Jeg er derfor blevet 9 år ældre siden den dag jeg fik ham. Ja ja tænker du nok, det er da logik. Problemet er bare at jeg ikke føler mig 9 år ældre. Der findes voksne ansvarlige mennesker derude i verden, som har børn på 9 år, jeg tænker - det er bare ikke mig. Men jo, lige om lidt er det. Og ikke nok med at han bliver 9 år. Han har indtil videre været på ferie 'selv' i 4 dage - med en kammerat i sommerhus i Sverige. I morgen tager han på lejrskole i 3 dage med klassen. I næste måned står den på børnefestival med fritten i 3 dage. Og det er ovenikøbet lige midt i min ferie med ungerne! Kan godt mærke hvor det her bærer hen ad. Hvor bliver tiden af - synes lige han er begyndt i skole. Lige om lidt er han teenager og ikke særlig meget hjemme, ej heller interesseret i at holde ferie med sin moar!  Godt den lille kun er 4... nå nej, han blev sgu da 5 år i april ;-)Du finder selve indlægget her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...