fredag den 18. juli 2014

Flashback Friday nr. 2

Dette indlæg er fra januar 2011 og endte i avisen Urban. Hvorfor er jeg ikke helt sikker på. Det var hverken særlig muntert eller velskrevet, men det kom fra hjertet.

Australien

Jeg elsker Australien. Virkelig meget. Jeg har familie og venner 'down under', har været der 2 gange af længere varighed og hvis jeg skulle bosætte mig et andet sted end DK, så skulle det være der!

Derfor er det for mig vildt underligt at se alle de billeder i tv om oversvømmelse. Det føltes lige som i går, jeg selv gik rundt i Rockhampton og på tv kan jeg se de gader, jeg selv har trasket op og ned af, være omdannet til en flod! Lige udenfor byen ligger en smuk og fredfyldt kirkegård, hvor jeg har siddet i skyggen af et stort træ og slappet af. Nu er det en stor sø. Og jeg tænker, hvordan vil det ikke se ud, når vandet forsvinder?

Mit hjerte bløder for Australien og australierne. Det er en hård omgang, denne her. Selv om alle ved, at det er et barsk klima de bor i, helt deromme på den anden side af jordkloden. Håber nu de alligevel kommer godt ud på den anden side...Læs indlægget her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...