tirsdag den 25. marts 2014

Støvsugeren

I går aftes støvsugede jeg slik/chips/chokolade-skabet og skyllede det ned med en stor omgang cola. Mens jeg så Netflix hele aftenen (er begyndt på Modern Family - en virkelig sjov serie, med så mange genkendelige momenter). Det hele på en mandag, hvor reglen ellers er, at jeg skal holde mig fra det usunde. 

Jeg er frygtelig slik- og chips-sulten for tiden. Hvorfor? Jeg ved det ikke. Det er gået godt med at holde mig fra alle disse ting i et meget langt stykke tid (jul og nytår undtaget). Og jeg ved godt, at jeg får den ondeste hovedpine, når jeg igen stopper med at spise slikket. 

Jeg kan heller ikke holde mig fra 'den hvide fare' - sukker, hvedemel og smør. Har bagt en omgang semi-hvide boller, som jeg inhalerer spiser med en omgang tandsmør.

Jeg er ellers i gang med at løbe igen. Bortset fra at jeg i går havde sygt ondt i knæet. Muligvis en overanstrengelse?!! 

Jeg overvejer 'hvis det ikke er i skabet, så kan jeg ikke spise det' -metoden. Selv om det har fungeret for mig at undgå indtagelse, selv om skabet bugnede. Måske er det bare et stort sort hul, som jeg skal op af igen? Eller i hvert fald ikke skal falde i igen. 

2 kommentarer:

 1. Det lyder så bekendt. Jeg tænker tit, at fra mandag skal jeg være sund, motionere og holde igen med hvede og sukker. Det går ikke altid lige som planlagt. Mit hoved fungerer desuden sådan, at starter ugen usundt, så er toget kørt...Håber du hurtigt kommer op af hullet igen. Kh L

  SvarSlet
  Svar
  1. @Løvinden - sådan har jeg det også! Hvis ugen først bliver 'ødelagt' så er jeg kørt af sporet. Tanken er, at nu har jeg jo alligevel brudt det sunde, så hvad nytter det. Hahaha... troede jeg var den eneste der havde det sådan ;-)
   Jeg er på vej op af hullet... med meget små hop...

   Slet

Giv mig dine tanker...