mandag den 31. marts 2014

Forårs sol

Det har været en dejlig weekend! Jeg har både været aktiv, set familie og veninder, men også ligget en hel aften på sofaen og set tæt på 100 afsnit (eller noget) af Modern Family. Samtidig med at jeg tømte bøtten med bland-selv slik.  

Og vejret - jamen det har jo været helt perfekt forårsagtig. Sol, lunt vejr og blå himmel. 

Eneste 'anke' ved sol og forår er, at man så rigtig kan se ting i et nyt (klart?) lys. Og mit hjem stråler ikke ligefrem i det lys. Det er lidt ligesom om, at alt rod og støv og snavs bliver tusind gange mere synligt. 

Jeg valgte at ignorere det og dyrke ladheden. Måske bliver der gjort noget ved det i dag. Måske ikke. Suk... 

2 kommentarer:

 1. På grund af dig, er jeg nu også hoppet på Modern Family. Og tisser en lille smule af grin hver aften. Det er jo en fanTAStisk serie! :-)

  Jeg håber på, at ladheden (eller tristessen, frustrationen, eller hvad en eventuelt anden betegnelse kan være - på dit sidste indlæg lød det jo ikke just til, at du er lad, bare fordi du er doven, men snarere fordi du har en del om ørerne. Og 'ladhed' virker bare som et hårdt ord at bruge om sin egen tilstand, hvis man står midt i en masse rod). Når det er sagt, så måtte forårssolen godt komme med et støvfilter - herhjemme stråler støvboldene nemlig også en del klarere i forårssolen :-)

  God forårsdag til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Øglemor - ja den er sgu til at blive i godt humør af! Og (lidt for) mange genkendelige situationer ;-)
   Og tak for opbakning, dine ord virkelig betyder noget!

   Slet

Giv mig dine tanker...