torsdag den 6. marts 2014

Anette og Jo - denne er til jer!

Jeg  læser mange forskellige slags blogs. Men når det kommer til 'beauty-blogs', så holder jeg mig til to, nemlig Anette og Jo

Oprindeligt læste jeg kun med hos Anette, men efter en anbefaling på bloggen, så fik jeg øjnene op for Jo's blog.

Anette og Jo udmærker sig ved, at være rigtig gode til at komme med anbefalinger på beauty-produkter der virker! Dvs. at jeg som læser kan være sikker på, at de enten selv har prøvet/bruger produktet, at andre har prøvet for dem (jep, man kan melde sig som tester nogle gange), eller at andre skriver/bliver interviewet på bloggen og fortæller om deres anbefalinger.

Her er et (lille) udsnit af produkter, som de har anbefalet. Produkter som jeg selv bruger og er virkelig glad for:
Hos de to dejlige damer finder du desuden andre anbefalinger, gode råd, de nyeste tendenser, tips & tricks og meget meget mere! Kig forbi dem begge: Anette og Jo
   


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...