tirsdag den 4. marts 2014

Fastelavns-glimt

Havde en fastelavnssøndag i familiens tegn. Med hjemmelavet det ene og andet. Ahmen, det var så lækkert!Til gengæld fik jeg ikke arbejdet denne weekend, trods jeg havde intentionen OG havde slæbt arbejdet med hjem. Fik en indre konflikt om jeg burde, men kunne ikke tage mig sammen *.

Nogle gange er tanken bare bedre end selve udførelsen. *Heldigvis kunne arbejdet vente til i dag (eller, jeg har spredt det ud over hele denne uge).  

2 kommentarer:

  1. Det ser også lækkert ud - jeg er (næsten) stoppet med at tage weekendarbejde hjem - må bare erkende at det ikke forenes godt med familielivet.

    SvarSlet
    Svar
    1. @Familiefletninger - i en lang periode i 2013 havde jeg masser af arbejde med hjem, både når ungerne var der og ikke. Men nu er motivationen til at lave det ikke så stor... Så tror jeg skal holde en pause ;-)

      Slet

Giv mig dine tanker...