lørdag den 15. marts 2014

Fristelser

Jeg er virkelig udfordret her i det tidlige forår (er det ikke bare surt, at det skønne vejr er væk her i weekenden!). Men altså - udfordret mht. min garderobe. 

Butikkerne bugner med både de sidste udsalgsrester og det nye forårstøj. Jeg er virkelig fristet til at smide al fornuft væk og gå shop-amok i de fine nye forårstendenser.

Jeg mangler egentlig ikke noget og min garderobe er faktisk ok gearet til forår. Det er mere en mental følelse af, at nu er det tid til at købe noget nyt, noget let og luftigt tøj (og nogle sko, der passer til - hvem har ikke brug for nye sko).

Det gør det ikke bedre, at jeg så får diverse mails med 20% rabat og tilbud fra de webshops, jeg jævnligt køber hos. Jamen altså, kan de læse tanker, de der marketingsfolk?!!

Jeg holder dog lidt igen. For fornuften sejrer og jeg kigger på alle de dejlige ting, jeg allerede har inde i skabet og som jeg længes efter at skulle hoppe i igen. Konklusionen: Forår kom an. Jeg er klar!   

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...