mandag den 7. oktober 2013

Om at få spam....

Jeg havde en dejlig ferie!

Og da jeg kom hjem, blev jeg syg.

Nu er ferien slut og jeg er tilbage på arbejde igen - stadig snottet, men i bedring.

Imens jeg har holdt ferie/været syg, har jeg gjort mig nogle tanker omkring at blogge, om indhold og form. Mere om det senere.

Ydermere ser det ud til at min blog er faldet i en eller anden spam-fælde. I hvert fald er der ca. 175, der har kigget på sidste indlæg og 3 spam-kommentarer er blevet slettet.

Det er første gang jeg oplever spam på den måde. Jeg overvejer at sætte et filter på kommentarerne, men jeg er selv rimelig irriteret over de der underlige tegn, man skal kopiere på andres blogs, så det bliver nok ikke lige med det samme.

Jeg håber problemet forsvinder af sig selv. Så interessant kan det da ikke være at spamme herfra. Men hvis du har fået underlige mails fra min g-mail konto, så smid gerne en kommentar (eller mail), så får jeg sagen undersøgt...

2 kommentarer:

  1. Ja, de tegn er SÅ irriterende! VIRKELIG meget. Skal tit lave det om flere gange, fordi jeg åbenbart ikke altid kan se, hvad der står :/

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg kan 9 ud af 10 gange heller ikke ramme det rigtige ;-)

      Slet

Giv mig dine tanker...