tirsdag den 29. oktober 2013

Mini-makeover

Da jeg var i Barcelona, var jeg så heldig, at der var tid til, at jeg kunne sætte mig i stolen hos MAC og få en af deres make-overs. Jeg har aldrig haft tid fået taget mig sammen til at gøre det i Danmark (man kan jo bl.a. få det gjort i Magasin).

Generelt er jeg ikke én, der bruger meget make-up. Jeg bruger hverken foundation, primer, BB-creme, læbestift mv. til hverdag. Ikke fordi jeg ikke synes, jeg godt kunne bruge det (og sikkert fik en pænere og mere ensartet hud af det), men mere tiden. Plus jeg er sådan én der gnider mig i ansigtet, når jeg er træt, hvilket ikke er helt optimalt med en masse make-up.

Anyways, jeg fik lagt en fin make-up hos MAC. 'Make-up damen' var meget lyttende og lagde en helt fin (og for hende afdæmpet) make-up. Det tog vel omkring en times tid. En dejlig time, hvor jeg kunne sidde og slappe af og lade mig forkæle. Hvor andre tog stilling til, hvilken øjenskyggefarve, jeg skulle have på (endte med brun og lilla) og hvor hun sørgede for, at jeg ikke fik skinnende hud eller højrød læbestift.

Resultatet kan du se her:
(bær over med kvaliteten - og mine ansigtsudtryk - de er taget med min IPhone) - (og i Julias kloge Blogbog, kan man læse, at man gerne må være personlig og sætte billeder af sig selv på bloggen... Med mindre man kører en anonymiseret blog - det tror jeg ligesom faldt til jorden for mig tidligere i år)

 
 
 
 
Går du med tanker om en make-over eller kan du godt lide at blive forkælet, så vil jeg varmt anbefale det. Fidusen med MAC er nemlig, at du betaler et beløb for at få din make-over, som du så bagefter kan konvertere til produkter. Jeg købte begge skygger og en mascara bagefter.
 
 
Dette indlæg er IKKE sponsoreret - bare en anbefaling fra mig til dig.


3 kommentarer:

 1. Du ser knaldgodt ud!!! Jeg bruger altså heller ikke diverse cremer, foundation, pudder osv. Ejer det slet ikke. Min hud kan ikke ånde under det, og da jeg fik lagt makeup hos en kosmetolog for nylig, da vi skulle til bryllup, syntes jeg, det fik mig til at se utrolig bleg ud. Bruger dog altid mascara og eyeliner. Når jeg prøver at lade være, får jeg altid at vide, at jeg ser træt ud ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Jeg har det også svært ved alt det make-up på huden, men har haft gode resultater med mineralpudder. Det dækker kun så lidt/meget som man selv putter på. Og bruger til tider også Origins Vita Zing creme, som er en creme der tilpasser sig hudtonen og kun giver et lille dække (mindre end BB creme)

   Slet
  2. PS. Bruger også altid mascara - folk spørger om jeg er syg, hvis jeg går uden (har helt lyse vipper)

   Slet

Giv mig dine tanker...