fredag den 27. september 2013

Jeg lever endnu...

Jeg er vel omtrent blevet ugens gæst herinde, men jeg har kæmpet med tiden  - og ja, så er bloggen blevet nedprioriteret. Tror vist de fleste bloggere kan nikke genkendende til det med 'de sorte huller'. Plus jeg er blevet forelsket i det hurtige 'fix' - Instagram.

Synes ellers jeg har lavet en masse, jeg gerne vil fortælle om, men lige nu hvor jeg sidder foran skærmen, er jeg (igen) lidt tom overfor, hvad jeg skal skrive.

Faktisk har jeg heller ikke tid til at skrive, for i morgen kl. kvart i kvalme skal jeg på ferie. Og jeg har ikke pakket endnu. Eller vasket for den sags skyld.

Bloggen holder derfor ferie i omkring 1 uges tid. Følg evt. med på Instagram - ellers ses vi igen 'some time soon' :-)Stemningsbilleder fra #september #efterår


 Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...