torsdag den 2. december 2010

Glædelig 1. december

Lettere forsinket. Fik ikke blogget i går. Dagen fløj afsted med arbejde og da jeg kom hjem, kastede jeg mig over julebagning. Fik frembragt 3 forskellige slags små-kager! Godt gået når man tænker på, at jeg ikke selv kan lide småkager. Men følte et lettere pres, da den faste småkage-leverandør har svigtet i år (min mor har brækket albuen).

Så nu er køkkenet fyldt op. Og i morgen kommer ungerne, så der begynder vi den store pebernødde-produktion (hvis de ikke er for trætte). Har nemlig også en julestue, der skal overstås i morgen. Jeg er total dårlig til den slags arrangementer i børnehave/skole/sfo, men stiller selvfølgelig op, for kan godt mærke på ungerne, at det betyder noget.

Nå, men dagen i dag er gået med Gruppe-udviklings-samtale... lyder måske ikke så spændende, men vi fik da nogle gode diskussioner på bordet og jeg kom (i modsætning til sidste år) ikke op at skændes med nogle af mine kollegaer! Erfaring tæller?

I hvert fald var i går også dagen, hvor jeg havde været på kontoret i 2 år! Hallo, hvor blev tiden lige af? Føler mig på nogle områder stadig som en nybegynder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...