torsdag den 9. december 2010

IRL

Nogle har tænkt på realiteterne. Og viser det på deres hjemmeside.

12x03gblk_4_large1

Det er sgu første gang, jeg har set en model med top-mave!!! Men fantastisk at modebranchen indser, at vi alle ikke ligner top-modeller...

PS. Hele kjolen ser sådan ud, fås her og koster kun £20.

lbd_large

2 kommentarer:

  1. Næhhh - en model, der tilnærmelsesvist ligner en 'almindelig' kvinde (hvis man lige ser bort fra de kilometerlange stænger :-)). Det var da dejligt befriende. Og hvor er det en flot kjole. Bliver det nytårsoutfittet?

    SvarSlet
  2. Jeg ved det ikke endnu - tror den er rimelig stram og da jeg pt. er ca. 5 kilo utilfreds med min vægt så... desuden har jeg ungerne hjemme til nytår og ved ikke helt endnu, hvor vi holder. Så det bliver nok bare en gammel 'klud' fra skabet ;-)

    SvarSlet

Giv mig dine tanker...