fredag den 10. december 2010

God nok?

I øjeblikket kører der en 'god nok mor' - serie herhenne. Jeg har stor respekt for mødre, der i den grad, hviler så meget i sig selv. Jeg øver mig stadig. Nogle af tingene kan jeg nikke genkendende til, andre kræver mere reflektering fra egen side.

Jeg synes selv, jeg er en god nok mor. Og jeg tror mine børn vil give mig ret. Alligevel falder jeg tit i 'curling'-fælden, især når vi har travlt. Det er også der, jeg snerrer og kommer til at råbe nogle gange. Ikke noget jeg er særlig stolt af. 

Det er være mor er ikke altid nemt. Det tror jeg alle mødre kan relatere til. Og at være enlig mor giver mig nogle gange kamp til stregen. Men også en masse dejlige oplevelser og erfaringer, som jeg ikke vil være foruden :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...