mandag den 6. december 2010

Monday Monday

Hold kæft en weekend. Mit hoved nåede at dreje 3 gange rundt om sig selv af stress og jag, blev nødt til at være den voksne overfor 2 møgunger, der opførte sig, som om de var på lsd (det var bare sukker) og skælde en masse ud. Øv.

Godt det er mandag... Som så begyndte med at låsen til kælder var gået i stykker, så måtte hele vejen udenom blokken, for at få min cykel hevet op. Bussen var mega forsinket og på retur rejsen ventede jeg 23 stive minutter på en ny bus. Jo jo, det var jo osse RIGTIG slemt vintervejr! Not! Vejene var fandme helt sorte... Tror sgu Movias chauffører ikke rigtig er kommet op i gear endnu (måske de osse har haft en stresset weekend, men hvorfor skal det gå ud over mig? og alle de andre der måtte vente? Ja, jeg spørger bare).

Så kom for sent på arbejde - med besked om, at jeg skulle gå tidligt. Noget med en nøgle, der havnede det forkerte sted. Så skal hjem og lukke op for 9-årig og kammerat, inden de fryser rumpen af udenfor døren...

Heldigvis skinner solen i dag, for første gang i rigtig, rigtig lang tid :-) Dejligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...