mandag den 20. december 2010

Julepynt

Jeg har ikke meget julepynt tilbage fra da jeg var barn. Meget har jeg selv strittet ud, før jeg blev gammel nok til at sætte pris på det. Andet er gået i stykker med tiden eller blevet så grimt, at jeg ikke kan forsvare, at have det længere.

Men noget hænger ved. Og jeg ved godt, det er grimt. Men det er ikke rigtig jul, hvis det ikke kommer op.

nisser1

Min bror har dem osse! Og jeg har ved selvsyn set dem i hans vindueskarm i lørdags!

lille-nisse

Denne har jeg selv lavet, engang i 2. klasse (og båret som halskæde).

I år har jeg valgt at sætte det op i mit soveværelse. Så skal det andet fine pynt ikke trækkes med det underlige. Og jeg kan kigge på det hver dag, inden jeg lukker øjnene og tænke på dengang, hvor de 24 dage til juleaften føltes som 240!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...