tirsdag den 28. december 2010

Fridage

Ja så har jeg altså fri. Tvungen ferie fra arbejde, som har lukket mellem jul og nytår. Og det er jo ikke så skidt. Bare lidt mærkeligt. Jeg prøver at nyde det. Og slappe af. Ungerne sover længe, så står ikke op før kl. 9. Lukker ikke ned før kl. 23-24 hver dag (altså mig ik' - ungerne ryger i kassen omkring kl. 21). Skal dog stadig ordne alle de kedelige ting (vasketøj, nedtagning af julepynt, opvask, rengøring mv.). Og nå at læse min bog. Beundre julegaver (egne). Hjælpe med julegaver (ungernes lego). Om under 1 uge står vi på ræset igen. Undrer mig lidt, om det overhoved kan lade sig gøre. Med det offentlige i snevejr, grøntsager og tidlig sengetid. Tror bare jeg ignorerer det indtil videre. Og prøver at slappe af ;-)

2 kommentarer:

  1. God idé. At ignorere det og slappe af. Det skal man (prøve på), når man endelig har ferie. Og så satser vi på, at snevejret, grøntsagerne og de tidlige sengetider arter sig, når vi når til hverdagen igen. Der er laaaang tid til, jo :-)

    Mht. julepynten, så har jeg ladet mig fortælle, at julen varer til om ikke påske, så i hvert fald 6. januar. Så den behøver du ikke stresse over at få pillet ned endnu...

    Godt at høre, at helbreddet har det bedre, i øvrigt.

    SvarSlet
  2. Jo tak :-) på en måde var det 'heldigt' at mine drenge skulle holde jul hos deres far, for jeg var godt nok ikke til meget sjov! Men er ved at være på toppen og prøver at slappe af - med at trevle nettet igennem for gode udsalgsfund ;-)

    SvarSlet

Giv mig dine tanker...