onsdag den 29. december 2010

KLOVN!

Altså filmen, ing'!! Ikke mig (kunne aldrig finde på at være så selverkendende!). Nå, men jeg var ude på det rigtige udsalg i går med kæresten, som endte med middag og biograf :-) Jeg fandt ikke noget på udsalg (jeg købte slet ikke noget - og jeg ER altså blevet rask igen)! Men det var dejligt med lidt kæreste tid. (Ungerne var til julefrokost hos farmor og de næste par dage er de hos deres far, inden de kommer hjem til nytår her).

Filmen - tja, den var lidt ligesom et godt afsnit af serien, men måske havde jeg ventet lidt mere tå-krummende action end der egentlig var. Og så var det rigtig svært at høre, hvad de siger i filmen, når alle i salen griner. Så, altså ikke dårlig, men heller ikke super god.  

I dag står på (mere) udsalg... under påskud af, at købe en fødselsdagsgave til min kære tante. Og så SKAL der ryddes op. Inden jeg fylder nytårspynt og mad ind i lille lejlighed. Har endnu ikke en forkromet plan, men det bliver noget med den der raclette, der står i kælderen og samler støv... Skal nok gå :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...