torsdag den 18. juni 2020

Nyt fra Vestegnen

Et af de mest populære indlæg på min blog er det indlæg, som hedder: Hvad er Vestegnen.

Grunden til at jeg trækker det frem igen er, at der måske sidder nogle derude, som skal holde sommerferie hjemme - eller skal besøge Vestegnen. Så er det indlæg et meget godt tip til, hvor man finder vores attraktioner. 

Vil man læse specifikt om, hvad der optager mig omkring mit lokalområde - og kendetegnene for Vestegnen, så læs indlæggene her. Jeg synes selv, det giver et godt billede af, hvad Vestegnen også er for en størrelse.

Og netop rygtet om den hårde Vestegn (især i medierne) er noget som interesserer mig. Derfor sagde jeg også ja til at bidrage til denne artikel hos DR: Den ægte fortælling om Vestegnen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...