fredag den 12. juni 2020

Bog nr. 21 - Vinterland

Jeg læser pt. en del krimi. Det er ikke noget, jeg ellers plejer at gøre. Men lige nu passer det meget godt ind i hverdagen. Og det er ligesom om, at jeg venter på en rigtig god bog. Nu må vi se, om jeg finder den. Indtil da - krimi.

Denne er til gengæld en rigtig flot én af slagsen. Velskrevet og med en dybde, som jeg har manglet lidt i de tidligere krimi, jeg har læst her i foråret. 

Det er både en krimi omkring en terrorhandling i København og et mord i provinsen. Det er også en bog om skyld og skam. Den berører også det med at blive ældre og at skulle tage ansvar. Så alt i alt både hæsblæsende og dyb. Der er en del introduktion til hovedpersonerne, men det gør kun bogen bedre, hvis du spørger mig. 

Det bliver en virkelig stor anbefaling herfra - er du krimifan, så er den et 'must-read'.
Jeg glæder mig allerede til at læse den næste i rækken.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...